» » Ректор висловив подяку працівникам, які упродовж багатьох років працювали задля розбудови університету

Ректор висловив подяку працівникам, які упродовж багатьох років працювали задля розбудови університету

Дата: 31-08-2020, 16:28 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Престиж університету формується завдяки людям, які упродовж багатьох років невтомно працюють задля його становлення і розквіту. У Західноукраїнському національному університеті цінують кожного працівника – і сивочолого професора, який виховує молоде покоління, і натрудженого двірника, який щодня дбає про чистоту студмістечка і комфортну роботу інших працівників.

 

31 серпня ректор університету Андрій Крисоватий висловив щиру подяку людям, які присвятили розбудові закладу вищої освіти не один десяток років і сьогодні виходять на пенсію.

 

Побажання міцного здоров'я, добробуту, родинного затишку і тепла линули на адресу Оксани Ярославівни Чубко – завідувача центрального складу відділу матеріально-технічного забезпечення, Олега Юліановича Кручового – водія 1 класу автотранспортної дільниці відділу матеріально-технічного забезпечення, Ганни Миколаївни Навроцької – маляра 6 розряду експлуатаційного-технічного відділу, Марії Іванівни Савицької – маляра 6 розряду експлуатаційно-технічного відділу.

 

«Саме Ви стояли біля витоків формування потужного елітного наукового центру, яким сьогодні є Західноукраїнський національний університет. Завдяки Вашій копіткій праці інфраструктура закладу вищої освіти сьогодні є комфортною для студентів, викладачів, гостей з усього світу. Дякую Вам за багаторічну невтомну працю і вагомий особистий внесок у становлення і розвиток Західноукраїнського національного університету!», – подякував Андрій Ігорович.