» » Західноукраїнський національний університет як учасник Українського Дослідницького Соціального Консорціуму долучиться до «Національного круглого столу»

Західноукраїнський національний університет як учасник Українського Дослідницького Соціального Консорціуму долучиться до «Національного круглого столу»

Дата: 7-09-2020, 14:36 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Міністерство культури та інформаційної політики України ініціює «Національний круглий стіл».

 

«Національний круглий стіл» проводиться в рамках Національного Форуму «Трансформація України» Центром досліджень політичних цінностей та Міністерством культури та інформаційної політики України у співпраці з УДСК. Це проект, спрямований на єднання нації та просуванню прогресивних світоглядних цінностей.

 

Провідні українські інтелектуали! Відомі модератори! Різноманітні міста! Тисячі глядачів! Спільна розмова без цензури і страху!

 

Проект міститиме в собі низку заходів, зокрема проведення тематичних круглих столів у 7 містах України з їхньою онлайн-трансляцією в різноманітних соціальних мережах в інтернеті. У проведенні заходів братимуть участь провідні українські інтелектуали, науковці, громадські діячі та Міністр культури та інформаційної політики України.

 

Зво-учасники УДСК у визначені дні інтерактивно можуть брати участь в онлайн-дискусіях та  матимуть пріоритетне право ставити питання.

 

Національні круглі столи відбудуться у семи містах України на сім різних тем.

 

10 вересня – Київ, «Культура діалогу».

24 вересня – Одеса, «Історія».

12 жовтня – Харків, «Мова».

26 жовтня – Чернівці, «Щастя як мета».

9 листопада – Кривий ріг, «Екологія».

19 листопада – Острог, «Віра».

3 грудня – Полтава, «Мистецтво».

 

Всупереч епідемії COVID-19 «Національний круглий стіл» триватиме, та для безпеки учасників будуть задіяні всі сучасні технології онлайн-дискусій.