» » Відбулася Zoom-зустріч адміністрації соціально-гуманітарного факультету із представниками Папського Григоріанського університету

Відбулася Zoom-зустріч адміністрації соціально-гуманітарного факультету із представниками Папського Григоріанського університету

Дата: 8-09-2020, 10:50 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Мудреці говорять, що не можна зрозуміти Італію та італійців, не побувавши у її серці – місті вічному та величному – Римі.

 

Сьогодні, хоч і у віртуальному форматі, проте дуже якісно та продуктивно декан соціально-гуманітарного факультету ЗУНУ Оксана Гомотюк, її заступниця Оксана Коваль та професор Юрій Щербяк мали чудову нагоду спілкування з шанованими італійцями – представниками Папського Григоріанського університету (м. Рим, Італія) – паном Янушем Ковалем – професором, заступником декана факультету канонічного права та паном Станіславом Моргаллою – професором, директором інституту психології.

 

Результатом Zoom-зустрічі стали домовленості про подальшу наукову співпрацю між факультетами та інститутами, проектування спільних планів та перспектив нашого подальшого наукового і дружнього спілкування, зважаючи на кроскультурні особливості України та Італії.

 

Попри те, що зараз у всьому світовому співтоваристві нелегкі часи, ми прагнемо досягти якісного рівня відносин з міжнародними партнерами, приділяючи особливу увагу розвитку взаємовигідного науково-освітнього співробітництва.