» » На факультеті фінансів та бізнесу обговорювали як сформувати оптимальний бюджет проєкту

На факультеті фінансів та бізнесу обговорювали як сформувати оптимальний бюджет проєкту

Дата: 30-09-2020, 11:04 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 29 вересня 2020 р. з ініціативи професорсько-викладацького колективу кафедри банківського бізнесу Західноукраїнського національного університету відбулася тренінг-лекція на тему: «Як сформувати оптимальний бюджет проєкту». Головним спікером онлайн-заходу виступила бізнес-тренер та консультант з розробки фінансових планів та моделей проєктів, МВА «Project Management», доктор економічних наук, професор кафедри корпоративних фінансів і контролінгу КНЕУ ім. В. Гетьмана Тетяна Володимирівна Майорова. 


Модератор заходу – к.е.н., доцент кафедри банківського бізнесу ЗУНУ Юлія Галіцейська.


Участь у заході взяли близько 70 осіб, з-поміж котрих були викладачі кафедри банківського бізнесу ЗУНУ та студенти спеціальностей «Банківська справа», «Фінансовий менеджмент», «Фінанси», «Фіскальне адміністрування», «Митна справа» факультету фінансів та обліку ЗУНУ.


Наприкінці лекції професор Тетяна Майорова анонсувала можливу участь студентів та професорсько-викладацького колективу кафедри банківського бізнесу ЗУНУ у спільних з кафедрою корпоративних фінансів і контролінгу КНЕУ ім. В. Гетьмана  заходах, що сприятиме розвитку професійних та фахових навичок їх учасників.