» » У Тернопільській бізнес-школі викладатиме експерт з юридичних питань інтелектуальної власності та міжнародного приватного права

У Тернопільській бізнес-школі викладатиме експерт з юридичних питань інтелектуальної власності та міжнародного приватного права

Дата: 30-09-2020, 14:12 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Розпочався вересневий навчальний модуль у Тернопільській бізнес-школі Західноукраїнського національного університету. Перший курс у рамках модуля – «Бізнес-право». Цьогоріч колектив ТБС вперше запросив викладати курс експерта з юридичних питань інтелектуальної власності та міжнародного приватного права Тараса Чорнія.

 

Тарас є головним експертом з інтелектуальної власності в ДК Укроборонпром,  юридичним радником Crowdin,  зовнішнім радником з питань міжнародного права ЮФ Гловак і Партнери. Серед його роботодавців та клієнтів The World Bank, The European, Union, Deloitte, British American Tobacco, Shell, Auchan, LGE, Nemiroff, FC Metalist, United Media Holding.

 

Пишаємося, що команді викладачів Тернопільської бізнес-школи вдається об'єднувати провідних українських експертів, які поділяючи цінності класичного університету Тернополя, радо зголошуються працювати із молоддю.