» » Студенти соціально-гуманітарного факультету та старшокласники Тернополя пізнавали специфіку роботи Лабораторії психологічної служби ЗУНУ в рамках суботнього неформату «Без краваток!»

Студенти соціально-гуманітарного факультету та старшокласники Тернополя пізнавали специфіку роботи Лабораторії психологічної служби ЗУНУ в рамках суботнього неформату «Без краваток!»

Дата: 19-10-2020, 11:37 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Колектив соціально-гуманітарного факультету продовжує знайомити своїх студентів молодших курсів та охочих старшокласників із структурними підрозділами Західноукраїнського національного університету і можливостями, які вони мають, чи можуть мати, навчаючись саме в класичному університеті Тернополя!

 

Нещодавно на запрошення студентського парламенту соціально-гуманітарного факультету у суботнього неформату «Без краваток!» гостювала Тетяна Надвинична – завідувачка Лабораторії психологічної служби ЗУНУ!

 

Було цікаво дізнатися про основні напрями роботи ЛПС, як-от:

– індивідуальне та групове консультування студентів, викладачів, кураторів академічних груп та інших учасників освітнього процесу;

– психодіагностику та психокорекцію;

– надання просвітницької інформації про психічне здоров’я та психологічну допомогу;

– підвищення психологічної культури усіх учасників освітнього процесу, гуманізацію відносин у студентських і викладацьких колективах.

 

Також пані Тетяна повідомила, що на базі ЛПС ЗУНУ створено Молодіжний клуб соціально-психологічної підтримки та розвитку «ALTER EGO», до якого долучені студенти старших курсів соціально-гуманітарного факультету спеціальності «Психологія».

 

Домовилися про подальшу співпрацю та спільні проекти.

 

Приєднуйтеся до нашого суботнього неформату «Без краваток!» і ви!

Дізнавайтеся про можливості ЗУНУ з перших вуст!

Відкривайте освітні горизонти разом з нами!

 

Більше про захід дивіться на  YouTube-каналі соціально-гуманітарного факультету: https://www.youtube.com/channel/UCYDIdmKHTB5BL1mS6AkjvUg/videos