» » Симбіоз поглядів економістів та юристів на актуальні проблеми правоохоронної діяльність та національної безпеки держави

Симбіоз поглядів економістів та юристів на актуальні проблеми правоохоронної діяльність та національної безпеки держави

Дата: 3-11-2020, 12:13 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно у Західноукраїнському національному університеті проведено Міжнародну наукову інтернет-конференцію молодих вчених «Актуальні проблеми правоохоронної діяльності та національної безпеки держави». Ініціатор проведення заходу – колектив кафедри кримінального права і процесу, економічної безпеки та правоохоронної діяльності юридичного факультету ЗУНУ (співорганізатори Грузинський державний університет імені Шота Руставелі, Вища школа менеджменту охорони праці у м. Катовіце).

Обрана тема інтернет-конференції послугувала плідним підґрунтям для обміну думками із зазначеної проблематики, яка обговорювалася за п’ятьма тематичними напрямами: правоохоронні органи України: вектори розвитку;  актуальні проблеми кримінального права, процесу та криміналістики;  напрями забезпечення публічної безпеки; національна безпека на макро- та мікрорівні; імплементація Європейського досвіду правоохоронної діяльності в Україні.

У роботі конференції взяли участь понад 100 учасників. Головним меседжем результату обговорення конференції стало питання зниження рівня корупції національних інституцій та необхідність активних дій щодо формування патріотичного духу кожного українця.

З доповідями можна ознайомитися у збірнику тез

http://uf.tneu.edu.ua/wp-content/uploads/2020/03/Zbirnik-Mizhnarodnoi-naukovoi-internet-konferencii-23.10.2020-KKPPEBPD.pdf