» » Голова Тернопільської ОДА взяв участь у засіданні ректорату класичного університету Тернополя

Голова Тернопільської ОДА взяв участь у засіданні ректорату класичного університету Тернополя

Дата: 3-11-2020, 19:21 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Сьогодні з робочим візитом до Західноукраїнського національного університету завітав голова Тернопільської обласної державної адміністрації Володимир Труш.

Він зустрівся з колективом класичного університету Тернополя й взяв участь у засіданні ректорату. Під час діалогу присутні розповіли про організацію навчального процесу в дистанційному режимі, наукову діяльність професорсько-викладацького колективу та реалізацію стратегії розвитку вищої освіти в Україні.     

Володимир Труш мав можливість побувати в залі перемовин й побачити як відбувається навчання на платформі MOODLE, зайшов в зал електронних ресурсів, де є доступ до найкращих бібліотек Європи та поспілкувався з директором ННІМВ  ім. Б.Д. Гаврилишина Іриною Іващук, яка розповіла про міжнародні проєкти, які реалізовуються в  закладі вищої освіти.   У ході бесіди присутні обговорювали питання проживання студентів у гуртожитках та організацію їх спортивного дозвілля у вільний від занять час. Західноукраїнський національний університет славиться своїми спортивними досягненнями, розвиваючи різні види спорту. Голова Тернопільської обласної державної адміністрації пообіцяв підтримати колектив університету у прагненні побудувати басейн на території студмістечка, адже здоров’я нації - основний пріоритет діяльності держави.  

Голова Тернопільської ОДА за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та вагомий особистий внесок у підготовку і виховання висококваліфікованих кадрів нагородив грамотами обласної державної адміністрації Крайняк Людмилу Костянтинівну, доцента, виконувача обов’язків завідувача кафедри іноземних мов та інформаційно-комунікаційних технологій та Іващук Ірину Олегівну, доктора економічних наук, професора, директора ННІМВ ім. Б.Д. Гаврилишина.