» » Викладачі соціально-гуманітарного факультету увійшли до світового реєстру психоконсультантів у World Association for Positive and Transcultural Psychotherapy!

Викладачі соціально-гуманітарного факультету увійшли до світового реєстру психоконсультантів у World Association for Positive and Transcultural Psychotherapy!

Дата: 4-11-2020, 16:17 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Політика діяльності соціально-гуманітарного факультету Західноукраїнського національного університету спрямована на практико-орієнтоване навчання студентів. Синергія теоретичного навчання та вироблення практичних навичок стає уже характерною рисою освітнього процесу факультету. Тому вкрай важливим є наявність відповідних компетенцій у тих, хто навчає.

Відрадно, що викладачі факультету не зупиняються у своєму професійному розвитку та постійно вдосконалюють свій фаховий рівень. Окрім участі у різноманітних тренінгах, вебінарах, майстер-класах, професійних школах та інших заходах підвищення кваліфікації як в Україні, так і за кордоном, багато хто з викладачів соціально-гуманітарного факультету веде і особисту практику.

Нещодавно прийшло офіційне підтвердження повноцінної участі у Всесвітній професійній спільноті World Association for Positive and Transcultural Psychotherapy заступника декана СГФ, психолога-практика, доцента кафедри освітології та педагогіки Оксани Коваль та доцента кафедри психології та соціальної роботи Марії Бригадир. Також їх включено до світового реєстру психоконсультантів у методі позитивної психотерапії.

Тому, стратегічними цілями соціально-гуманітарного факультету ЗУНУ, які забезпечуватимуть реалізацію місії класичного університету, буде активна міжнародна мобільність, професійний розвиток та неперервне поповнення портфеля ключових фахових компетентностей викладачів.

І надалі триматимемо обраний вектор діяльності та систематично будемо підвищувати рівень професійної майстерності викладачів та практико-орієнтований розвиток студентів соціально-гуманітарного факультету!