» » Перемога «Юних орлів» в онлайн-вікторині, присвяченій сучасному шоу-бізнесу

Перемога «Юних орлів» в онлайн-вікторині, присвяченій сучасному шоу-бізнесу

Дата: 12-11-2020, 13:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Одним з основних чинників розвитку нації є високий рівень її культури. Тож, основним змістом українського культурного оновлення і відродження на всіх етапах існування нашої держави є самовіддана праця багатьох дослідників, науковців, талановитих людей, залучення до нового життя великих набутків минулого й сучасного, продукування та популяризація як традиційних культурних надбань, так і сучасних.

Нещодавно студенти спеціальності «Менеджмент соціокультурної діяльності» Західноукраїнського національного університету мали чудову можливість продемонструвати широкі знання в галузі сучасного українського шоу-бізнесу в рамках онлайн-вікторини. У запеклих батлах зійшлися команди із Західноукраїнського національного університету, Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка та Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

Паралельно з вікториною проходило талант-шоу в Instagram, де студентка групи МСД-31 Леськів Маріанна презентувала відео на пісню «Ой у вишневому саду».

За результатами чотирьох раундів напруженої боротьби у вікторині та голосами в Instagram, команда «Юні орли» класичного унверситету Тернополя зайняли почесне друге місце.

Колектив соціально-гуманітарного факультету щиро вітає майбутніх менеджерів соціокультурної діяльності з успішним виступом та новим набутим досвідом, оскільки такі заходи є надзвичайно важливими у студентському житті, вони згуртовують молодь і формують командний дух.

Наступний батл – за нами!