» » Цивільний захист для студентів спеціальності «Правоохоронна діяльність» ЗУНУ

Цивільний захист для студентів спеціальності «Правоохоронна діяльність» ЗУНУ

Дата: 17-11-2020, 09:18 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно відбулася робоча зустріч виконувача обов’язків завідувача кафедри кримінального права і процесу, економічної безпеки та правоохоронної діяльності Західноукраїнського національного університету доктора економічних наук, професорки Олександри Васильчишин із начальником навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності  Тернопільської області, полковника служби цивільного захисту Юрія Григоровича та спеціалістами-практиками НМЦ ЦЗ БЖД.

Навчально-методичний центр цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Тернопільської області  є державною установою, що виконує завдання у складі єдиної системи цивільного захисту щодо навчання з питань цивільного захисту. З урахуванням розширення кола завдань у сфері цивільного захисту, що вирішують органи управління та підрозділи ДСНС, здійснюються ряд заходів, а саме проходить навчання керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту.

У рамках удосконалення системи фахового навчання, зокрема поглибленого вивчення дисципліни «Цивільна безпека» (керівник курсу доцент Антоніна Фаріон-Мельник) для студентів спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність» були обговорені перспективи спільного навчання та шляхи подальшої співпраці. Основною метою спільних навчань є поглиблення знань, набуття практичних умінь і навичок та відпрацювання взаємодії між службами при надзвичайних ситуаціях.