» » Навчання студентів спеціальностей «Правоохоронна діяльність», «Економічна безпека та фінансові розслідування» ЗУНУ

Навчання студентів спеціальностей «Правоохоронна діяльність», «Економічна безпека та фінансові розслідування» ЗУНУ

Дата: 10-12-2020, 10:16 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно на базі Тернопільського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою, що у м. Збараж, проходив черговий вишкіл юнаків та дівчат – студентів спеціальностей «Правоохоронна діяльність», «Економічна безпека та фінансові розслідування» юридичного факультету Західноукраїнського національного університету. 

Навчання відбувалося під керівництвом досвідчених наставників. Упродовж двох днів із студентами працювали викладачі класичного університету – Мельник Іван та Мельник Роман  – заступник начальника з військової та фізичної підготовки професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою та його бойовий товариш Ростислав.

Під час занять відпрацьовували практичні навики з  рукопашного бою та   поводження зі зброєю. Майбутніх правоохоронців навчали як правильно діяти при вогнепальних пораненнях та надавати кваліфіковану домедичну допомогу безпосередньо на полі бою. Студенти були максимально організованими, проявивши силу духу, а найголовніше – готовність захищати свою державу.

Такі навчання дуже потрібні, оскільки орієнтовані на формування у молоді активної громадянської позиції, набуття практичних навиків майбутніх правоохоронців.