» » Відбулося підписання меморандуму з Почесним консульством Республіки Хорватія

Відбулося підписання меморандуму з Почесним консульством Республіки Хорватія

Дата: 11-12-2020, 15:26 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

  11 грудня відбулося підписання меморандуму між Західноукраїнським національним університетом – класичним університетом Тернополя та Почесним консульством Республіки Хорватія в Західному регіоні.

     Ректор ЗУНУ Андрій Крисоватий та почесний консул Віталій Запухляк у рамках співпраці домовились про проведення спільних заходів, сприяння професійному розвитку учасників освітнього процесу закладу вищої освіти, підвищення кваліфікації та стажування студентів ННІМВ ім. Б. Д. Гаврилишина в Почесному консульстві Республіки Хорватія.

«Я радий співпрацювати з Почесним консульством Республіки Хорватія! Наше тісне співробітництво у рамках меморандуму дає унікальну можливість започаткувати новітні форми навчання для наших студентів, створити культурний осередок на теренах нашого університету й отримати досвід та знання від представників консульства», - говорить ректор ЗУНУ Андрій Крисоватий.

«Я переконаний, що дипломати можуть дати поштовх молодим людям університету для їх подальшого професійного розвитку та особистісного становлення.  Іменна стипендія для кращих студентів ННІМВ ім. Б. Д. Гаврилишина стане заоохоченням для юнаків та дівчат й відкриє нові можливості. Після оголошення результатів конкурсу, ми запросимо найкращого студента у консульство для особистого спілкування», - відзначає почесний консул Віталій Запухляк.

    Підписаний меморандум – це нові можливості для студентів й викладачів.