» » На соціально-гуманітарному факультеті повним ходом працює І Міжнародна школа світових освітніх практик «New Way»

На соціально-гуманітарному факультеті повним ходом працює І Міжнародна школа світових освітніх практик «New Way»

Дата: 21-12-2020, 11:32 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Продовжуються лекції з медіаправа для студентів соціально-гуманітарного факультету спеціальності «Правова журналістика». Цього тижня спікером виступив Леван Лордкіпанідзе - докторант Тбіліського технічного університету та викладач Батумського державного університету ім. Шота Руставелі, експерт з питань приватного права.

На онлайн-лекції розглянули: правові основи способів доступу до інформації та її перевірки, правовий захист журналіста, права та обов'язки журналіста. Студенти змогли засвоїти прийоми розкриття інформації, способи легального використання текстів, матеріалів та фотографій у журналістських виданнях, використання анонімних джерел, дотримання авторських прав та використання торгових марок, висвітлення судового провадження. Лектор розповів також про досвід Грузії щодо захисту прав людини, правових норм та прецедентів з історичної, моральної та гуманістичної точок зору.

Лекція була пізнавальною, цікавою та практичною.

Запрошуємо усіх охочих приєднуватися до команди СГФ та бути у тренді сучасних світових освітніх практик разом з соціально-гуманітарним факультетом ЗУНУ!