» » Відбулися урочистості з нагоди випуску слухачів навчально-наукового центру з вивчення іноземних мов

Відбулися урочистості з нагоди випуску слухачів навчально-наукового центру з вивчення іноземних мов

Дата: 24-12-2020, 11:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 22 грудня 2020 року у Західноукраїнському національному університеті в онлайн-режимі відбулися урочистості з нагоди випуску 68-ми слухачів навчально-наукового центру з вивчення іноземних мов – учасників Антитерористичної операції /Операції об’єднаних сил на Сході України.

Проєкт реалізується Західноукраїнським національним університетом за підтримки  Міністерства у справах ветеранів України та у співпраці з департаментом соціального захисту населення Тернопільської ОДА й місцевими управліннями соціального забезпечення населення міста Тернополя та Тернопільщини, а також громадськими організаціями учасників АТО/ООС та  ветеранськими спілками.

Гостей урочистого онлайн-заходу привітав перший проректор ЗУНУ Микола Шинкарик, проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародна діяльність) Оксана Десятнюк, директор навчально-наукового центру з вивчення іноземних мов Ольга Лужецька, представник Міністерства у справах ветеранів України, слухач центру іноземних мов Микола Казюк, в. о. директора департаменту соціального захисту населення ТОДА Володимир Росоловський, начальник відділу надання допомог пільговим категоріям населення департаменту соціального захисту населення Тернопільської ОДА Марія Заболотна, начальник управління кадрового забезпечення ГУНП в Тернопільській області, підполковник поліції Зіновій Кутний та начальник Тернопільського зонального відділу Військової служби правопорядку, полковник Іван Бугай.

Від слухачів ННЦВІМ із словами вдячності виступив начальник управління Державної казначейської служби України, народний депутат України 7-го скликання Володимир Бойко.

Враховуючи умови сьогодення, свідоцтва про підвищення кваліфікації державного зразка та сертифікати про рівень володіння англійською мовою згідно з європейськими рекомендаціями з мовної освіти будуть вручені кожному випускнику індивідуально.

Пісенні вітання для присутніх звучали від творчого колективу відділу гуманітарної освіти та виховання ЗУНУ.

Висловлюємо щиру вдячність усім учасникам навчального проєкту «Англійська мова та комп’ютерні інформаційні технології (англійською мовою)», зокрема бійцям Антитерористичної операції, професорсько-викладацькому колективу та ректору ЗУНУ, професору Андрію Крисоватому, відповідним органам державної влади, силовим структурам, а також громадським організаціям учасників АТО/ООС та ветеранським спілкам за активну життєву позицію та сприяння реалізації соціальних програм на теренах Тернопільської області.