» » Західноукраїнський національний університет включено до переліку осіб, які можуть проводити освітні заходи відповідно до Порядку безперервного професійного навчання аудиторів!

Західноукраїнський національний університет включено до переліку осіб, які можуть проводити освітні заходи відповідно до Порядку безперервного професійного навчання аудиторів!

Дата: 12-01-2021, 11:22 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 З приємністю повідомляємо, що рішенням комісії з атестації державної установи «Орган суспільного нагляду за аудиторською діяльністю» від 09 грудня 2020 року №3.1/4/10 Західноукраїнський національний університет включено до переліку осіб, які можуть проводити освітні заходи відповідно до Порядку безперервного професійного навчання аудиторів, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 06 липня 2020 №400. Освітні заходи безперервного професійного навчання аудиторів проводитимуться кафедрою фінансового контролю та аудиту факультету фінансів та обліку з курсів «Податкове планування та мінімізація податкових ризиків»  та «Фінансовий бізнес-аналіз».