» » Вручення дипломів випускникам факультету комп’ютерних інформаційних технологій ЗУНУ

Вручення дипломів випускникам факультету комп’ютерних інформаційних технологій ЗУНУ

Дата: 30-01-2021, 14:59 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 28 січня 2021 року у ЗУНУ відбулося урочисте вручення дипломів випускникам магістратури факультету комп’ютерних інформаційних технологій класичного університету Тернополя. Незабутнє свято зібрало нашу дружню факультетську родину.

Вручення дипломів - важлива подія для факультету, та й для університету загалом, адже це і підбиття підсумків роботи викладачів і  студентів,  і  мить прощання із студентами, які вирушають у доросле життя.

До присутніх звернувся декан факультету ФКІТ, доктор технічних наук, професор Микола Дивак і привітав випускників із святом. «Нехай вам щастить у світі обраної вами професії, нехай збуваються всі ваші мрії і життєві плани. Прославляйте рідний університет та факультет хорошими здобутками й гідними справами. Не зупиняйтесь на досягнутому!».

Це свято унікальне ще й тим, що ми маємо перший випуск студентів-іноземців програми «Master’s training program in speciality «Software Engineering». Зі словами вітань до присутніх звернувся координатор програми, кандидат технічних наук Юрій Маслияк.

Особливо зворушливо прозвучали слова вдячності усьому викладацькому колективу  та адміністрації факультету від випускників й старост груп.

Теплі вітання, радість, хвилювання та позитивні емоції присутніх створювали атмосферу свята.

Ще раз вітаємо наших випускників й зичимо їм нових досягнень у подальшому житті, здійснення мрій та реалізації планів!