» » Сьогодні у Західноукраїнському національному університеті відбулася зустріч із Надзвичайним та Повноважним Послом України в Японії Сергієм Корсунським.

Сьогодні у Західноукраїнському національному університеті відбулася зустріч із Надзвичайним та Повноважним Послом України в Японії Сергієм Корсунським.

Дата: 5-02-2021, 16:54 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьогодні у Західноукраїнському національному університеті відбулася зустріч із Надзвичайним та Повноважним Послом України в Японії Сергієм Корсунським.

Посол виступив із лекцією на тему «Міжнародні відносини: виклики в епоху глобальних трансформацій». Студенти навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина поспілкувалися із послом й мали змогу поставити запитання. Молодь цікавилася особливостями дипломатії в Японії, літературними захопленнями пана Посла, економічним розвитком країни. «Ми дуже раді, що маємо можливість спілкуватися з вами, дізнаватися про світову політику та сучасні міжнародні відносини»,- сказала студентка ННІМВ ім. Б. Д. Гаврилишина під час спілкування.

 Модератор заходу - директор ННІМВ ім. Б. Д. Гаврилишина Ірина Іващук зазначила: «Ми дякуємо пану Послу за таку цікаву зустріч. Це чудова нагода для усіх нас отримати нові знання, почути з перших вуст про дипломатичні відносини України та Японії.  Сподіваємось на те, що це не остання зустріч - попереду багато цікавих лекцій та проєктів!»

Пан Посол відповів на усі запитання та побажав успіху студентам та викладачам. «Я радий, що маю змогу поговорити з вами та поділитися цікавими нюансами дипломатії. Нам пощастило, що ми живемо  у час масштабних трансформацій, адже - це  час змін, час нових можливостей. Ставте собі найвищу мету і досягайте її!» Проректор з міжнародної діяльності та інноваційного розвитку Оксана Десятнюк подякувала пану Послу за зустірч та цікавий діалог.

 Усі, хто не мав можливості взяти участь у зустрічі, пропонуємо переглянути лекцію за посиланням