» » У класичному університеті Тернополя відбулася зустріч із Тимчасово повіреним у справах України в Соціалістичній Республіці В`єтнам Наталією Жинкіною.

У класичному університеті Тернополя відбулася зустріч із Тимчасово повіреним у справах України в Соціалістичній Республіці В`єтнам Наталією Жинкіною.

Дата: 9-02-2021, 18:08 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Пані Наталія поспілкувалася зі студентами навчально-наукового інституту міжнародних відносин  ім. Б.Д. Гаврилишина й прочитала лекцію на тему «Дипломатія для кожного: поєднання власних здібностей  з вимогами дипломатичної роботи».

Наталія Вікторівна розповіла про власний досвід, принципи дипломатії, професійні знання, особисту і соціальну відповідальність, командну роботу та взаємодію. «Саме зараз ви напрацьовуєте свої аналітичні здібності. Вміння зробити власний логічний висновок – доказ якісного виконаного завдання. В умовах дипломатичної роботи - це здатність працювати в умовах сильного навантаження. Ви повинні вміти вирішувати комплексні завдання та раціонально організовувати вашу діяльність»,- зазначила у своєму зверненні гостя.

Юнаки та дівчата цікавилися проблемами, які виникли під час пандемії, а зокрема, як посольство України у  В’єтнамі допомагало українцям, які залишилися за кордоном.

Директор ННІМВ ім. Б. Д. Гаврилишина Ірина Іващук зазначила: «Ви навели чудові приклади з власної практики. Для нас цікаво, корисно та повчально дізнатися про дипломатичну службу, адже шлях дипломата складний - це велика відповідальність перед державою на світовій арені».

 

Пропонуємо переглянути зустріч, перейшовши за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=K4xwZr0_mJc