» » Західноукраїнський національний університет вітає магістрів факультету фінансів та обліку із завершенням навчання!

Західноукраїнський національний університет вітає магістрів факультету фінансів та обліку із завершенням навчання!

Дата: 11-02-2021, 18:22 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Найкращі роки – студентські, сповнені  незабутніх вражень та яскравих емоцій.  Сьогодні особливий день -  випуск. В університеті юнаки та дівчата  знайшли своїх друзів, коханих, пройшли довгий і непростий шлях пізнання, наповнили своє життя новими думками та знанням. Але так уже ведеться, що найщасливіші роки пролітають швидко. Ось так непомітно й пролетів час навчання у класичному університеті Тернополя.

Вручення дипломів – хвилююча мить, яка назавжди залишиться приємним спогадом у ваших серцях, тому подумки завжди повертайтесь в незабутню атмосферу студентської юності.

Привітав магістрів проректор з наукової роботи Задорожний Зеновій-Михайло Васильович: «Сьогодні важливий день для Вас, і я маю велику честь вручити вам дипломи. Будьте здорові та щасливі, нехай все вдається в особистому та професійному зростанні. Ми гордимося тим, що ви будете зміцнювати економіку нашої держави й здійснюватимете поступ України. Будьте успішними й  сильними, відповідальними та професійними, комунікабельними та креативними, адже саме цього вас навчили у Західноукраїнському національному університеті!»

На заході були присутні: декан Кізима Андрій Ярославович, заступники декана факультету фінансів та обліку  Квасниця Оксана Василівна та Дмитрів Володимир Ігорович, завідувачі, викладачі кафедр.

Вручаючи дипломи магістрам випускникам, декан факультету фінансів та обліку Андрій Ярославович сказав: «Пам’ятайте: справжні скарби – це скарби вашої душі, а це доброта, щирість, справедливість. Намагайтеся бути чесними в думках, почуттях та справах. Нехай ваш подальший шлях буде щасливою дорогою до успіху й у  житті буде багато радості та любові. Не зупиняйтеся на досягнутому. Бажаємо, щоб отриманий диплом магістра став не просто документом про здобутий ступінь, а ключиком, що відчинятиме будь-які двері на шляху до вашого успіху!»