» » Навчально-науковий інститут креативних студій Західноукраїнського національного університету пропонує нову міждисциплінарну освітню програму

Навчально-науковий інститут креативних студій Західноукраїнського національного університету пропонує нову міждисциплінарну освітню програму

Дата: 17-02-2021, 11:21 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Навчально-науковий інститут креативних студій Західноукраїнського національного університету пропонує нову міждисциплінарну освітню програму «Політика, Лідерство, Психологія, Економіка».

У тебе є можливість дізнатися усе про політику та економіку через призму психології та лідерства.

Аргументи чому варто обрати PLPE-Studies?

 Ціль програми – виховання  громадянина, здатного стати активним учасником демократичного суспільства, готового до діяльності в динамічному політичному та економічному середовищі.

 Унікальний дизайн освітньої програми.

Поєднання трьох спеціальностей– «Економіка», «Політика», «Психологія», що дозволить розвинути практичні навички й отримати необхідний досвід для професійної діяльності.

 Індивідуальна траєкторія навчання

За бажанням ти зможеш змінити обрану (основну) спеціальність після першого року навчання, обравши одну із суміжних спеціальностей.

Тьюторство та менторство

Матимеш унікальну можливість під час навчання попрацювати з тьютором, який допоможе зорієнтуватися в університетському житті, ефективно використати можливості та ресурси Університету, уникнути кризових явищ, прокачати свої сильні та слабкі сторони і дізнатись про можливості свого подальшого професійного розвитку.

 Особливий акцент

Освітня програма сфокусована на загальних знаннях і вміннях, розвитку критичного і творчого мислення та розв’язування проблем. Ти станеш частиною професійної спільноти, познайомишся з багатьма експертами з різних сфер діяльності та забудеш  про формальні кордони