» » Соціально-гуманітарний факультет ЗУНУ запрошує на цікаву лекцію колеги з дружнього Батумського державного університету імені Шота Руставелі

Соціально-гуманітарний факультет ЗУНУ запрошує на цікаву лекцію колеги з дружнього Батумського державного університету імені Шота Руставелі

Дата: 18-02-2021, 12:32 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Співпраця соціально-гуманітарного факультету Західноукраїнського національного університету з факультетом права та соціальних наук Батумського державного університету імені Шота Руставелі здійснюється у різноманітних вимірах: партнерство у міжнародних школах, проєктах, наукових публікаціях, освітніх заходах, а також у міцній та щирій дружбі.

 

23 лютого об 11.30 год. за київським часом докторант Батумського державного університету ім. Шота Руставелі, візитуючий лектор Тбіліського державного університету імені Івана Джавахішвілі та Латвійської морської академії, почесний лектор Міжнародної школи світових освітніх практик "New Way", експерт з міжнародного права, доктор Георг Чахвадзе запрошує на відкриту публічну лекцію "Reconciling Conflicting Interests of Coastal and Riparian States: the hard case of Black Sea straits".

 

Лекція відбудеться наступним чином: 45 хвилин теоретичного викладу та 15 хвилин дискусії.

Робоча мова - англійська.

 

Запрошуємо усіх охочих, хто цікавиться питаннями міжнародної політики та міжнародного морського права, взяти участь у цікавому та корисному заході!

 

Долучайтеся онлайн у платформі Zoom.

Ідентифікатор конференції: 976 0662 2377