» » Відбулася зустріч-тренінг представників МКППР «AlterEgo» Психологічної служби ЗУНУ зі студентами-першокурсниками соціально-гуманітарного факультету

Відбулася зустріч-тренінг представників МКППР «AlterEgo» Психологічної служби ЗУНУ зі студентами-першокурсниками соціально-гуманітарного факультету

Дата: 22-02-2021, 12:51 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 

 Мотивація - динамічний процес фізіологічного та психологічного плану, керуючий поведінкою людини, який визначає її організованість, активність, стійкість і здатність діяльно задовольняти свої потреби і досягати успішних результатів. Це те, що знаходиться в людини «всередині». Якщо людина мотивована до певного виду діяльності, її задоволення від роботи може призвести до якісного результату.

Саме в рамках даної тематики відбулася зустріч-тренінг представників МКППР «AlterEgo» Психологічної служби ЗУНУ Шевченко Людмили і Кізлик Юлії зі студентами-першокурсниками спеціальності «Соціальна робота» соціально-гуманітарного факультету на тему: «Розвиток внутрішньої мотивації».

У процесі зустрічі студенти мали змогу оволодіти вмінями правильної постановки мети при виконанні завдань, розуміння свого внутрішнього «Я», впевненості у своїх власних силах, ефективно і правильно вмотивовуватись на досягнення успішних результатів в процесі своєї праці.

Враження від проведеної зустрічі є надзвичайно позитивними. Студенти брали активну участь в обговорені, а за допомогою різних вправ і аналізу експериментів змогли оцінити важливість мотивації, як рушійної сили задля досягнення поставлених цілей.