» » Студенти Західноукраїнського національного університету відвідали фотовиставку «Антиейджизм»

Студенти Західноукраїнського національного університету відвідали фотовиставку «Антиейджизм»

Дата: 9-03-2021, 10:58 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 3 березня 2021 року студенти  спеціальності «Соціальне забезпечення», та учасники студентського наукового гуртка «Соціальний супервізор» відвідали фотовиставку «Антиейджизм», організовану Тернопільським міським територіальним центром соціального обслуговування населення. Фотовиставка представлена в Українському Домі «Перемога», відати її можуть усі охочі до 10 березня.

Фотовиставка піднімає важливі соціальні проблеми ейджизму у соціумі. Антиейджизм спрямований на подолання дискримінації особи за віковим критерієм, відстоювання рівності прав та свобод громадян усіх вікових категорій. На фотовиставці «Антиейджизм» були представлені професійні світлини людей поважного віку, із якими могли ознайомитись усі охочі. Відвідувачі мали змогу познайомитись та поспілкуватись із жінками, котрі виступили у ролі фотомоделей.

Учасники студентського наукового гуртка «Соціальний супервізор» відмітили високий рівень організації заходу, а також важливість фотовиставок на соціальну тематику.

Студенти уже не вперше із задоволення відвідують такі заходи, висловлюють подяку організаторам фотовиставки та чекають на нові анонси соціальних мистецьких заходів!