» » Вітаємо Віту Воловник із перемогою у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціалізації «Страхування»!

Вітаємо Віту Воловник із перемогою у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціалізації «Страхування»!

Дата: 28-04-2021, 13:01 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Студентка 4 курсу ОПП «Фінансовий менеджмент» факультету фінансів та обліку класичного університету Тернополя Віта Воловник отримала диплом І ступеня за перемогу у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Страхування», що відбувся на базі обліково-фінансового факультету Миколаївського національного аграрного університету.
Власні наукові розробки з питань стратегічних орієнтирів розвитку ринку автострахування в Україні були репрезентовані на підсумковій науково-практичній конференції ІІ етапу Конкурсу у режимі відеозв’язку. Обґрунтовані й оприлюднені результати наукової роботи під керівництвом д-ра екон. наук, професора, завідувача кафедри фінансового менеджменту та страхування Ольги Кнейслер засвідчили високий рівень знань, сучасне бачення, креативність та інноваційність у вирішенні досліджуваних проблем, що демонструє професіоналізм нашої Університетської наукової школи та рівень підготовки здобувачів вищої освіти за даною ОПП.

Щиро вітаємо Віту і бажаємо подальших наукових здобутків та творчої наснаги!