» » Відбулося урочисте вручення дипломів слухачам проєкту «Норвегія-Україна» в класичному університеті Тернополя

Відбулося урочисте вручення дипломів слухачам проєкту «Норвегія-Україна» в класичному університеті Тернополя

Дата: 26-05-2021, 11:20 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У святковій атмосфері, в родинному колі зібралися викладачі, родини військовослужбовців, гості, випускники минулих семестрів. З вітальним словом звернулася до усіх присутніх проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародна діяльність) Оксана Десятнюк: «Сьогодні особливо хвилюючий день, адже ви, наші шановні слухачі, завершуєте навчання. За цей період ми намагалися дати вам не тільки якісні знання, а й подарувати частинку свого тепла, своєї підтримки, своєї дружби. Ми не кажемо вам «прощавайте», а лише  зумійте реалізувати себе. Будьте впевненими, що ми поряд й готові завжди прийти вам на допомогу».

У дійстві взяли участь: начальник Тернопільського зонального відділу Військової служби правопорядку, полковник Іван Бугай, голова ГО «Тернопільська міська організація ветеранів АТО» Дмитро Гайтко, спеціалісти відділу Міністерства у справах ветеранів у Тернопільській області Ірина Скасків, Христина Феціца, виконавчий директор ГО «Освітні та соціальні інновації» Володимир Угрин та голова Саранчуцької ОТГ Володимир Петровський.

Під час церемонії були вручені подяки від ректора класичного університету Тернополя Андрія Крисоватого кращим слухачам проєкту та грошові винагороди на відкриття власної справи від громадської організації «Освітні та соціальні інновації».

Родзинкою заходу стало душевне та щемне пісенне привітання від студентів Західноукраїнського національного університету. Молодь також привітала учасників проєкту із завершенням навчання та побажала не боятися робити крок назустріч новому.

Проєкт «Норвегія-Україна» фінансується Міністерством закордонних справ Норвегії, головним координатором якого є Міжнародний Фонд Соціальної Адаптації.
Вітаємо слухачів із завершенням навчання та бажаємо із легкістю пізнавати та вчитися. Нехай завжди буде незгасним інтерес до навчання! Добра, позитивних результатів і досягнення висот!