» » Співпраця із Управлінням освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації

Співпраця із Управлінням освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації

Дата: 29-09-2021, 16:06 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Під час засідання Вченої ради ректор класичного університету Тернополя Андрій Крисоватий разом із начальником управління освіти і науки  Ольгою Хомою підписали меморандум про співробітництво між Західноукраїнським національним університетом та Управлінням освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації.

Освітяни обговорили основні напрями партнерства й домовилися про спільну розробку та обмін навчальними програмами, публікаціями, звітами, організацію лекцій, семінарів, тренінгів і дискусійних платформ.

Андрій Крисоватий, привітавши гостей, зазначив: «Метою підписання цього меморандуму є організація співпраці, спрямованої на об’єднання зусиль щодо вдосконалення освітнього процесу, адже тільки наполегливими діями ми сформуємо та виховаємо нове покоління кваліфікованих спеціалістів».

«Мені приємно, що  наша співпраця є результативною, адже освітній та науковий простір нашого краю – це великі можливості для розвитку молодих людей, які будують майбутнє України» - сказала Ольга Хома.