» » Студенти кафедри фінансового контролю та аудиту відвідали ГУ ДПС у Тернопільській області та музей податкової служби

Студенти кафедри фінансового контролю та аудиту відвідали ГУ ДПС у Тернопільській області та музей податкової служби

Дата: 4-10-2021, 15:18 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Студенти кафедри фінансового контролю та аудиту освітньо-професійної програми «Аудит і аналіз бізнесу» разом із кураторами - к.е.н., доцентом Оксаною Черешнюк та к.е.н., доцентом Марією Михайлівною Шестерняк відвідали Головне управління ДПС у Тернопільській області та музей податкової служби.  Майбутні аудитори та аналітики ознайомилися із минулим й сьогоденням податкової служби, з її традиціями і досягненнями, розглянули фотостенди, приурочені робочим будням податківців Тернопільщини, їхні нагороди та кубки за спортивні досягнення, а також службову форму. Юнакам і дівчатам продемонстрували грошові купюри різних часів, які діяли на території сучасної України й унікальну копію старовинної української гривні, виготовлену зі срібла.

 Також молодь ознайомилася із роботою Центру обслуговування платників Тернопільської ДПІ ГУ ДПС у Тернопільській області. Екскурсію для них провели головний державний інспектор відділу комунікацій Олеся Мацех та начальник Тернопільської ДПІ Володимир Гузенков. Вони розповіли про особливості роботи, послуги, які надаються, електронні сервіси ДПС, зокрема електронний кабінет, який дає можливість отримувати необхідні послуги онлайн.