» » Для учасників АТО/ООС опубліковано навчально-методичний посібник «Англійська мова»

Для учасників АТО/ООС опубліковано навчально-методичний посібник «Англійська мова»

Дата: 13-10-2021, 14:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Упродовж 2017-2021 рр. на базі навчально-наукового центру з вивчення  іноземних мов ННІНОТ Західноукраїнського національного університету діє навчальний проєкт «Інтенсивні курси з вивчення англійської мови та комп’ютерних інформаційних технологій» для  учасників АТО/ООС, мешканців міста Тернополя та Тернопільщини.

Проєкт реалізується за підтримки  Міністерства у справах ветеранів України, у співпраці з Департаментом соціального захисту населення Тернопільської ОДА й місцевими управліннями соціального забезпечення населення міста Тернополя та Тернопільщини. Для учасників АТО/ООС  опубліковано навчально-методичний посібник «Англійська мова», підготовлений професорсько-викладацьким колективом навчально-наукового центру з вивчення іноземних мов ННІНОТ ЗУНУ  та рекомендований до друку Вченою радою ЗУНУ від 22 червня 2021 року.

Текстовий матеріал, укладений на основі англомовних джерел, спрямований не лише на розширення лексичного запасу, але і для успішного розуміння й відтворення навчального матеріалу у поєднанні з удосконаленням відповідних граматичних умінь та навичок.