» » Телепроєкт "ЗУНУ вітає з Новим роком та Різдвом Христовим"

Телепроєкт "ЗУНУ вітає з Новим роком та Різдвом Христовим"

Дата: 17-12-2021, 09:18 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Днями у Західноукраїнському національному університеті відбулись зйомки телевізійного проєкту "ЗУНУ вітає з Новим роком та Різдвом Христовим".

Команда відділу гуманітарної освіти та виховання протягом декількох тижнів натхненно працювала над декораціями в університетській виставковій залі, яка стала знімальним майданчиком із неймовірними новорічно-різдвяними локаціями.
"Для тих, хто з року в рік бере участь у телевізійних зйомках ЗУНУ - день, коли виставковий зал переповнений камерами та творчою атмосферою - справжнє свято" - розповідає щорічна учасниця проекту Елеонора Атаманчук.

Усі герої телевізійного дійства залишають лише найпозитивніші відгуки про знімальну атмосферу, яка справді є казковою. За словами Софії Островерхової, такого настрою, який панує у ЗУНУ немає більш ніде: "Тут працюють дуже креативні люди,що заряджають своїм настроєм та мотивують".

Катерина Бабійчук зізнається, що зйомки новорічного концерту - це гарна можливість спробувати себе щороку в іншому образі.

Творчий колектив відділу з особливим трепетом підходить до реалізації концертних номерів, кожного разу шукають нові таланти.


Олега Левицького, який вперше долучився до створення новорічного концерту, емоції переповнюють : «Це неймовірний досвід і незабутні відчуття,»- ділиться побаченим юнак.

Уже зовсім скоро на телеекранах відбудеться прем'єра "ЗУНУ вітає з Новим роком та Різдвом Христовим".
Не пропустіть!