» » Підписано угоду із ДП «Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв»

Підписано угоду із ДП «Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв»

Дата: 18-01-2022, 15:21 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У Західноукраїнському національному університеті було підписано угоду про співпрацю із державним підприємством «Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв».

Ректор класичного університету Тернополя ознайомив присутніх із структурою ЗУНУ, стратегіями розвитку, рейтингами та зазначив: «Ми гордимося, що студенти обирають наш виш для того, щоб стати  успішними і перспективними фахівцями у різних галузях, адже наше завдання утвердити високий статус Західноукраїнського національного університету та виховати інтелектуальну молодь».

Генеральний директор Павло Кривонос розповів про напрями діяльності ДП «Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв», здійснення інвестиційної, консультаційної та інших видів роботи, сприяння у відродженні національної культури та мистецтва, охорону культурно-історичних пам’яток, навколишнього природного середовища, розміщення і обслуговування іноземних дипломатичних місій.  «Прийдешній рік є знаковим для Генеральної дирекції, адже 29 квітня вона відзначатиме 30-річчя діяльності. Із цієї врочистої нагоди  буде презентовано 22-випуск наукового щорічника «Україна дипломатична», видання «Дипломатичний корпус», книга «Дипломатична кухня» Олександра Сліпченка», - сказав Павло Олександрович.

У ході зустрічі сторони домовилися про співробітництво у сфері управління та економіки. Основа партнерства - реалізація спільних проєктів, а також активна інтеграція у міжнародний науковий простір.

До спілкування долучилася директорка дирекції «Медіацентр» ДП «ГДІП», кандидатка філологічних наук, головна редакторка «Дипломатія без кордонів» Інна Хоменська, яка вручила Андрію Ігоровичу брендову продукцію та книги ДП «ГДІП».