» » Знайомство із Вікторією Шевчук у межах проєкту «Покоління талановитих»

Знайомство із Вікторією Шевчук у межах проєкту «Покоління талановитих»

Дата: 24-01-2022, 11:32 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Відділ гуманітарної освіти та виховання класичного університету Тернополя продовжує історію знайомств із кращою творчою молоддю університету у межах проєкту «Покоління талановитих», адже нам є про кого розповісти та ким пишатись. Сьогодні історія про Вікторію Шевчук, студентку юридичного факультету ЗУНУ. Вікторія - староста групи, цікавиться юриспруденцією й адвокатською діяльністю. Бере активну участь в університетських творчих заходах та концертах, співає сольно та у гурті «Галичанка». Віка мріяла з дитинства стати співачкою, виступати на великих сценах масштабного рівня.

Ще з дитинства мама прививала донечці любов до музики та допомагала займатися творчістю. Талановита дівчина закінчила музичну школу з класу вокалу і додатково займалася грою на фортепіано і бандурі. Брала участь у всеукраїнських та міжнародних конкурсах, де не раз ставала лауреатом призових місць.

Завжди була активною, тож у Західноукраїнському національному університеті продовжує вдосконалювати свої здібності, здобуваючи нові знання.