» » У класичному університеті Тернополя відбудеться вишкіл студентів Української академії лідерства

У класичному університеті Тернополя відбудеться вишкіл студентів Української академії лідерства

Дата: 4-02-2022, 16:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Ректор Західноукраїнського національного університету Андрій Крисоватий зустрівся із керівником Української академії лідерства Романом Тичківським та головою регіонального розвитку в УАЛ Любомиром Шимківим.

Українська академія лідерства — це освітня платформа для молоді з формування лідерських якостей. Академія поєднує річну програму всебічного розвитку для вмотивованих підлітків 16-20 років та масштабні соціальні проєкти для суспільства.

Разом із студентами Академія щороку втілює масштабні національні проєкти, які допомагають українцям здобути нові навички, пізнати країну та її традиції і побачити, що вони здатні творити зміни.

Ректор ЗУНУ та керівник УАЛ домовилися, що студенти Української академії лідерства пройдуть формаційний вишкіл на базі класичного університету Тернополя. Молоді люди з Маріуполя та Києва упродовж трьох тижнів перебуватимуть у закладі вищої освіти й матимуть можливість навчатися та відпочивати. Такий вишкіл – частина мандрівки-дослідження різних куточків України, де юнаки та дівчата розвивають лідерські навички та сприяють розвитку молоді інших регіонів.

Студенти Академії спілкуватимуться із цікавими особистостями, державотворцями та лідерами думок, здобуватимуть практичний досвід реалізаціїї проєктів та волонтерства,  втілюватимуть у життя власні ідеї.

Переконані, що це гарна нагода познайомити гостей з принадами міста Тернополя та знайти друзів та однодумців в Західноукраїнському національному університеті.