» » Зустріч із директором Тернопільської спеціальної школи Тернопільської обласної ради

Зустріч із директором Тернопільської спеціальної школи Тернопільської обласної ради

Дата: 9-02-2022, 15:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Відбулася зустріч відповідального секретаря приймальної комісії Західноукраїнського національного університету Олександра Шашкевича, заступника відповідального секретаря Андрія Бутова з директором Тернопільської спеціальної школи Тернопільської обласної ради Любомиром Крупою. У ході спілкування сторони обговорили принципи укладання договору про співпрацю у сфері допомоги учням у виборі майбутньої спеціальності, виявлення обдарованої учнівської молоді, сприяння інтеграції загальноосвітньої та вищої освіти, як суттєвого чинника неперервної освіти, залучення юнаків та дівчат до участі у всеукраїнських та міжнародних заходах наукового напряму, конкурсах, олімпіадах, турнірах, спортивних змаганнях тощо.

Тернопільська спеціальна школа Тернопільської обласної ради діє з 1991 року. Мета діяльності - навчання, виховання, соціальна адаптація та самовизначення дітей із вадами слуху та мовлення.

Співпраця класичного університету Тернополя та Тернопільської спеціальної школи Тернопільської обласної ради сприятиме інклюзивності вищої освіти та допоможе вступникам з особливими освітніми потребами здобути омріяний фах.