» » Ректор ЗУНУ зустрівся з Почесним консулом Республіки Хорватія в Західному регіоні

Ректор ЗУНУ зустрівся з Почесним консулом Республіки Хорватія в Західному регіоні

Дата: 17-02-2022, 15:47 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У класичному університеті Тернополя відбулася  робоча зустріч  ректора Західноукраїнського національного університету із Почесним консулом Республіки Хорватія в Західному регіоні Віталієм Запухляком.

У ході спілкування колеги обговорили напрями співпраці у межах підвищення рівня якості освітніх послуг, стратегії міжнародної комунікації, проєкт «Студії публічної дипломатії», який реалізується у навчально-науковому інституті міжнародних відносин ім.Б.Д.Гаврилишина.

Андрій Ігорьович зазначив: «Наша ціль – надати змогу студентам отримати унікальний практичний досвід і систематизувати теоретичні знання, тому юнаки та дівчата знайомляться із дипломатичними представниками, політичними експертами, висококваліфікованими спеціалістами-міжнародниками, топменеджерами, керівниками індустрій. Відрадно, що упродовж років ми налагоджуємо відносини з іноземними університетами-партнерами та формуємо позитивний імідж нашої держави на інтернаціональній арені».

Сподіваємося , що разом ми покращимо культурно-освітній простір у Тернопільській області та відкриємо нові міжнародні можливості для юнацтва і професорсько-викладацького колективу.