» » Представники Нідерландської бізнес-академії створили онлайн-сервіс медичного консультування для українців

Представники Нідерландської бізнес-академії створили онлайн-сервіс медичного консультування для українців

Дата: 7-03-2022, 13:37 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьогодні по усій території країни зберігається постійна напруга, введено комендантську годину, періодично відбуваються обстріли, бомбардування та диверсії, наслідком чого є нові жертви невинних людей, дітей. У таких умовах надати належну медичну допомогу потребуючим буває вкрай складно, а іноді й неможливо. В українських укриттях, підвалах та бомбосховищах на світ з’являються немовлята й не завжди медичний працівник зможе бути поруч. Щоб якось зарадити у цій складній ситуації, десятки нідерландських акушерів та лікарів готові через Facebook, FaceTime та інші онлайн-канали допомагати людям в Україні медичними порадами.

Наші партнери та друзі з Нідерландів Ян ван Звітен, Геа ван Кломпенбург та Маріон Куперс змогли об'єднати найкращих фахівців світу та організували групи для онлайн допомоги:

Першу групу складають лікарі широкого профілю, які готові надати консультацію з будь-якого питання - Лікарі онлайн «Doctors Online Help»

https://www.facebook.com/groups/507925507566645

Друга група - Акушери онлайн «Midwife Online» - найбільша онлайн спільнота, яка готова допомагати з будь-яких питань щодо догляду за новонародженими та надавати консультативну онлайн-допомогу при пологах.

https://www.facebook.com/groups/696409288187410

Для зручнсті функціонує платформа для швидкого перекладу:

https://www.deepl.com/Translator

 

Колектив Західноукраїнського національного університету висловлює вдячність за таку потрібну сьогодні ініціативу нідерландським колегам та друзям.

З нами увесь світ! Разом переможемо!