» » Підписано угоду про співпрацю між Західноукраїнським національним університетом та Фондом Юліуша Словацького Conviventia (Варшава, Польща)

Підписано угоду про співпрацю між Західноукраїнським національним університетом та Фондом Юліуша Словацького Conviventia (Варшава, Польща)

Дата: 13-04-2022, 12:05 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Продуктивна співпраця та дружні стосунки між колективом навчально-наукового інституту комунікацій Західноукраїнського національного університету та Фондом Юліуша Словацького Conviventia склалися від початку війни в Україні. Здебільшого це стосувалося доставки гуманітарної допомоги для внутрішньо переміщених осіб: ліків, засобів першої необхідності, їжі, одягу, дитячих речей.

Поза тим фонд у своєму складі має Академію міжнародного співробітництва, здійснює культурно-освітні проєкти, наукову та просвітницьку діяльність, спрямовану у тому числі на підтримку України.

Тож, задля розширення та поглиблення змісту спільної діяльності між Західноукраїнським національним університетом та Фондом Юліуша Словацького Conviventia нещодавно підписано договір про співпрацю.

Сторони переконані, що партнерство буде тривалим та взаємовигідним, і тільки спільними зусиллями представники України та Польщі зможуть запропонувати нові шляхи вирішення актуальних проблем, сприяти розвитку освітніх, наукових, культурних та духовних сфер і впевнено крокувати разом до омріяної перемоги.

Дякуємо щиро президенту Фонду Юліуша Словацького Conviventia доктору Марціну Бакієвичу за постійну підтримку і допомогу у такий важкий для України час!