» » Відбувся Всеукраїнський круглий стіл "Виклики сьогодення для психологічної служби зво у воєнний час"

Відбувся Всеукраїнський круглий стіл "Виклики сьогодення для психологічної служби зво у воєнний час"

Дата: 21-04-2022, 10:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 21 квітня 2022 року під егідою Асоціації психологів вищої школи України відбувся Всеукраїнський круглий стіл "Виклики сьогодення для психологічної служби зво у воєнний час". Співорганізаторами цього дійства стали представники психологічної служби і кафедри психології та соціальної роботи Західноукраїнського національного університету – доцент Надвинична Тетяна та доцент Крупник Зоряна.
Захід присвячений аналізу змін діяльності практичних психологів і соціальних працівників університетів та інститутів, спричинених війною.
Мета круглого столу – здійснити аналіз соціально-психологічних запитів про допомогу студентів і співробітників зво, спричинених війною; створити загальну картину змін у технологіях та алгоритмах надання послуг працівниками психологічної служби зво.
На круглому столі обговорювалися психологічні проблеми, з якими стикаються фахівці, здійснено рефлексію професійних практик і способів надання допомоги, учасники обмінятися уявленнями про найближчі задачі професійної психологічної спільноти.
До участі у фаховій розмові долучилися психологи-практики, соціальні працівники, викладачі психологічних дисциплін та науковці.