» » Студентка ЗУНУ ділиться враженнями від навчання у Відні

Студентка ЗУНУ ділиться враженнями від навчання у Відні

Дата: 21-04-2022, 11:21 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Студентка ІІ курсу спеціальності «Бізнес-комунікації та переклад» ННІМВ ім. Б. Д. Гаврилишина Західноукраїнського національного університету Ірина Мишка проходить стажування у Віденській Вищій Педагогічній Школі (Австрія).
Дівчина ділиться враженнями:
«На мою думку, міжнародний досвід є необхідною складовою підготовки фахівців у сфері бізнес-комунікацій та перекладу. Завдяки програмі «Erasmus+» і кафедрі іноземних мов та інформаційно-комунікаційних технологій Західноукраїнського національного університету , які мають чинні договори про міжнародне співробітництво з багатьма європейськими університетами, наші студенти мають можливість отримати унікальний досвід.
Програма семестрового навчання – це міжнародний нетворкінг. У цей період я познайомилася з багатьма цікавими людьми, серед яких були студенти з різних країн світу; аспіранти, викладачі, провідні вчені та доктори наук у моїй галузі.
Навчання на даній програмі є чудовою мовною практикою, адже семінари та лекції проводяться двома мовами: одночасно німецькою та англійською".
Війна обов'язково закінчиться й нашій країні потрібні будуть висококваліфіковані фахівці, які творитимуть майбутнє. Навчаймося, здобуваймо міжнародний досвід та відновлюймо Україну!