» » Ректор ЗУНУ зустрівся із Надзвичайним та Повноважним Послом Республіки Вірменія в Україні

Ректор ЗУНУ зустрівся із Надзвичайним та Повноважним Послом Республіки Вірменія в Україні

Дата: 22-04-2022, 16:36 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Ректор Західноукраїнського національного університету Андрій Крисоватий зустрівся із Надзвичайним та Повноважним Послом Республіки Вірменія в Україні Владіміром Карапетяном.

Привітавши почесних гостей, серед яких був випускник ЗУНУ Почесний Консул Республіки Вірменія Норік Геворкян, ректор розповів про те, як функціонує класичний університет Тернополя в умовах війни, міжнародну співпрацю та діяльність факультетів, інститутів, закордонних філій.

Ректор наголосив на важливості освітнього процесу в цей непростий для України час, а також розповів про волонтерську діяльність Західноукраїнського національного університету.

Ректор ЗУНУ і Надзвичайний та Повноважний Посол обмінялися думками й планами щодо зміцнення співпраці в науковій царині, а особливо про розвиток Єреванського навчально-наукового інституту ЗУНУ.

Пан Посол зазначив: "Пишаємося тим, що Єреванський навчально-науковий інститут ЗУНУ – це міжкультурний осередок єднання українського та вірменського народів й центр надання якісних освітніх послуг. Ми зацікавлені у науковому поступі та зміцненні діалогу між нашими державами".