» » Концепт сталого розвитку у контексті нових горизонтів

Концепт сталого розвитку у контексті нових горизонтів

Дата: 27-05-2022, 12:25 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У навчально-науковому інституті міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина Західноукраїнського національного університету розпочала роботу навчальна лабораторія «Міжнародна студія сталого розвитку» кафедри міжнародних відносин та дипломатії.

25 травня 2022 року відбувся практичний вебінар «Наслідки війни для природоохоронних територій», який об’єднав близько 90 учасників.

З вітальним словом до учасників звернувся перший проректор  Микола Шинкарик, який привітав колектив кафедри міжнародних відносин та дипломатії із цією важливою подією та наголосив на необхідності посилення практичної складової підготовки здобувачів.

Оксана Тулай, завідувачка кафедри міжнародних відносин та дипломатії акцентувала увагу на тому, як порушуються питання сталого розвитку на міжнародному рівні.

Оксана Стемковська, координаторка діяльності навчальної лабораторії «Міжнародна студія сталого розвитку» поділилася своїми думками щодо векторів розвитку лабораторії.

Спікерами виступили Яна Боброва, виконавча директорка, співзасновниця благодійного фонду Peli can live, яка поділилася фактами про шкоду природі від війни та Анастасія Драпалюк, начальниця відділу з питань охорони та використання природно-заповідного фонду Департаменту природно-заповідного фонду та земельних ресурсів Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України розповіла про те, як наша держава дбає про природно-заповідний фонд в умовах війни.

Колектив кафедри міжнародних відносин та дипломатії ЗУНУ висловлює вдячність професійним спікеркам за те, що допомогли зробити перший успішний крок до підкорення нових горизонтів.