» » Курс підвищення кваліфікації держслужбовців у межах проєкту Жана Моне

Курс підвищення кваліфікації держслужбовців у межах проєкту Жана Моне

Дата: 27-05-2022, 13:28 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У Західноукраїнському національному університеті розпочались курси підвищення кваліфікації “Практика впровадження місцевого менеджменту в ЄС” для державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування. Курс тренінгів проводитиметься в межах програми ім. Жана Моне ERASMUS+ Європейського союзу, що реалізовується для виконання завдань проєкту 612067-EPP-1-UA-EPPJMO-MODULE «Європейська регіональна політика: баланс локальних, національних і пан’європейських інтересів».

До учасників заходу з вітальним словом звернулась проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародна діяльність) ЗУНУ Оксана Десятнюк. Основні тематичні напрямки тренінгу та актуальність завдань проєкту представили тренери курсу. Перший тренінг в межах курсу провів Ігор Ліщинський, представивши стратегії формування конкурентних переваг регіону.

Курс «Практика впровадження місцевого менеджменту в ЄС» націлений на підвищення навичок територіального планування та обмін досвідом з інститутами місцевого самоврядування, державними службовцями, громадськими організаціями та суспільством. Інституційною базою тренінгу є навчально-науковий інститут публічного управління ЗУНУ.

Тренери курсу: ректор ЗУНУ, проф. Андрій Крисоватий (координатор проєкту), професори кафедри міжнародної економіки Ігор Ліщинський (контактна особа проєкту), Марія Лизун, Віталіна Куриляк, Євген Савельєв.