» » Вітаємо випускників-бакалаврів кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу!

Вітаємо випускників-бакалаврів кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу!

Дата: 14-06-2022, 11:51 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

  На факультеті економіки та управління Західноукраїнського національного університету протягом 2-9 червня 2022 року відбувалися атестаційні екзамени у студентів-здобувачів кваліфікації на початковому рівні (короткому циклі) та за першим (бакалаврським) рівнями вищої освіти, випускників освітніх програм «Менеджмент», «Управління персоналом», «Публічне управління та адміністрування» денної та заочної форм навчання кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу.

Атестаційна комісія №27 працювала у складі: голова комісії - Островерхов Віктор Михайлович, к.е.н., декан ФЕУ, доцент кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу; заступник голови комісії – Шкільняк Михайло Михайлович, д.е.н., професор, завідувач кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу; член комісії – Микитюк Петро Петрович, д.е.н., професор кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу. член комісії – Монастирський Григорій Леонардович; д.е.н., професор кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу; секретар комісії – Смачило Ірина Ігорівна.

Атестація молодших бакалаврів та бакалаврів проводилася очно, а для тих студентів, хто з вагомих причин не міг бути присутнім – онлайн з використанням платформ Moodle та Zoom.

Атестаційна комісія відзначила ґрунтовні теоретичні та практичні знання бакалаврів усіх освітніх програм.

За результатами навчання та атестаційного екзамену рішенням Атестаційної комісії кваліфікацію за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти присвоєно 109 випускникам (за освітніми програмами: «Менеджмент» - 66, «Управління персоналом» - 11, «Публічне управління та адміністрування» - 32 випускникам). Кваліфікацію молодшого бакалавра на початковому рівні (короткому циклі) вищої освіти  за спеціальністю «Менеджмент» присвоєно 15 випускникам кафедри.

Диплом з відзнакою отримають 2 студенти-бакалаври, зокрема, випускник ОС «Менеджмент» - Заставнюк Богдан та ОС «Публічне управління та адміністрування» -  Богач Олег.

 Більшість випускників кафедри впевнені, що хочуть продовжити навчання у магістратурі за ОП «Менеджмент», «Управління персоналом» і «Публічне управління та адміністрування».