» » Запрошуємо на навчання за ОП «Екологічна безпека та охорона навколишнього середовища»

Запрошуємо на навчання за ОП «Екологічна безпека та охорона навколишнього середовища»

Дата: 30-06-2022, 16:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Навчально-науковий інститут інноватики, природокористування та інфраструктури Західноукраїнського національного університету запрошує на навчання за освітньою програмою «Екологічна безпека та охорона навколишнього середовища» (спеціальність 101 «Екологія»).

 

Професорсько-викладацький колектив забезпечує високий рівень теоретичної та практичної підготовки здобувачів освіти, а організація навчального процесу дає змогу поєднувати його із діяльністю в органах державної влади, місцевого самоврядування та у провідних підприємствах регіону.

Студенти мають змогу проходити стажування у закладах вищої освіти Польщі та Грузії, спілкуватися із фахівцями США, Нової Зеландії, країн Європи та Азії.

Випускники успішно працюють у передових компаній та організаціях на посадах спеціалістів з екологічної безпеки, екологічних інспекторів та аудиторів, фахівців міжнародних екологічних програм модернізації.

 

Для навчання за освітньою програмою «Екологічна безпека та охорона навколишнього середовища»  (спеціальність 101 – «Екологія») за державним замовленням потрібно скласти національний мультипредметний тест, а на контрактну форму достатньо написати мотиваційний лист.

 

Колектив інституту радо відповість на всі запитання щодо вступу. Телефонуйте за номерами:

Белова Ірина – 097-665-4938

Брилінська Марта – 068-020-6020

Бицюра Леонід – 067- 798-5557

 

Чекаємо вас за адресою: Майдан Перемоги, 3 ( навчальний корпус ЗУНУ №2).