» » Потрійний успіх студентів ТНЕУ на Всеукраїнському конкурсі наукових робіт

Потрійний успіх студентів ТНЕУ на Всеукраїнському конкурсі наукових робіт

Дата: 19-03-2013, 12:43 | Автор:

Студенти факультету обліку і аудиту взяли участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт у галузі науки “Бухгалтерський облік, аналіз та аудит”, що відбувався на базі Київського національного університету ім. Тараса Шевченка. За результатами конкурсу диплом І ступеня отримала студентка 5-го курсу Судин Юлія, представивши результати наукових досліджень на тему: «Міжнародні стандарти фінансової звітності як інструмент розвитку вітчизняної системи обліку» (н.к. – проф. З.-М.В. Задорожний), та диплом ІІ ступеня студентка 4-го курсу Джугла Наталія з темою наукової роботи «Контроль якості аудиторських послуг в Україні» (н.к. – доц. О.В. Адамик). Чортківський інститут підприємництва і бізнесу ТНЕУ представляв студент 3-го курсу Юркевич Євген Сергійович, який отримав диплом І ступеня за наукові дослідження на тему: «Інформаційні можливості фінансової звітності та їх вплив на прийняття управлінських рішень» (н.к. – доц. В. М. Олійничук).

 

Для участі у конкурсі було надіслано 136 робіт з різних університетів та міст України. За результатами рецензування члени галузевої конкурсної комісії відібрали 44 найкращих роботи, а їх авторів було запрошено представляти результати наукових досліджень на підсумковій науково-практичній конференції, що проводилася 14-15 березня 2013 року у Київському національному університеті ім. Тараса Шевченка. Студенти ТНЕУ показали себе одними з кращих і отримали відповідні призові місця.

 

Переможці конкурсу висловлюють вдячність своїм науковим керівникам: д.е.н., професору З.-М. В. Задорожному, к.е.н., доценту О. В. Адамик, к.е.н., доценту В. М. Олійничук за підтримку та спрямування наукових пошуків, що допомогли гідно представити наш університет серед наукової молоді України.

 

Вітаємо переможців та бажаємо успіхів і нових творчих здобутків!