» » Відбулося засідання студентського наукового клубу «SMART бізнес-аналітик»

Відбулося засідання студентського наукового клубу «SMART бізнес-аналітик»

Дата: 23-09-2022, 14:59 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У класичному університеті Тернополя  відбулося засідання студентського наукового клубу «SMART бізнес-аналітик» кафедри бізнес-аналітики та інноваційного інжинірингу навчально-наукового інституту інноватики, природокористування та інфраструктури Західноукраїнського національного університету.

Молоді науковці горили про тематику та терміни проведення студентських наукових семінарів і конференцій в умовах воєнного часу, шляхи популяризації науки.  Учасники погодили план роботи наукового клубу на І семестр 2022-2023 н.р., обговорили діяльність проблемної групи «Бізнес-аналіз, як сучасний інструмент управління бізнесом».

Катя Шок – голова студентського наукового клубу кафедри «SMART бізнес-аналітик» виступила з доповіддю про розвиток бізнес-процесів цифрової економіки у сучасному світі, її особливості в умовах війни. Присутні зазначили, що за останні роки відбулися процеси інноваційних трансформацій, які зумовили перехід на якісний новий рівень технологій ведення бізнесу - підвищення чинника аналітичності в управлінні.

Молодь дискутувала про аналітичні інструменти моніторингу ведення інтернет-бізнесу, який сьогодні є найефективнішим варіантом у сучасному житті, адже він сприяє вирішенню низки питань: соціального дистанціювання, територіального розміщення, гнучкості робочого графіку.

Також до семінару долучилися наставники – наукові керівники: доцентка Ірина Белова, доцент Олексій Ярощук та викладачка Тетяна Бінчаровська.