» » Виставка-конкурс «Ми у творчості знаходимо себе»

Виставка-конкурс «Ми у творчості знаходимо себе»

Дата: 27-09-2022, 14:10 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Для вивчення і поширення кращого досвіду щодо національно-патріотичного виховання студентської молоді, сприяння всебічній творчій самореалізації студентських та педагогічних колективів, збереження, примноження традицій українського народного мистецтва та інших видів мистецтв, виявлення унікальних музейних практик Державна установа «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» проводить виставку-конкурс «Ми у творчості знаходимо себе».

Незважаючи на нелегкі часи у нашій державі, освітяни та здобувачі освіти віддано працюють кожен на своєму фронті. Отож, ми продовжуємо, започаткований у 2022 році конкурс, і запрошуємо до участі педагогічні та студентські колективи.

Надсилаємо зі змінами та доповненнями Методичні рекомендації щодо організації та проведення виставки-конкурсу «Ми у творчості знаходимо себе». Термін подачі творчих робіт на заключний етап – до 18 листопада 2022 року.

Творчі роботи, згідно з вимогами до їх виконання, надсилати Новою поштою на адресу: 07853, Київська обл., Бучанський р-н, cмт Немішаєве, вул. Технікумівська, 4.

 

 



list-vistavka-konkurs-2022.pdf
Завантажити Переглянути онлайн