» » Відбулася лекція «Інноваційні управлінські технології в діяльності Пенсійного фонду України»

Відбулася лекція «Інноваційні управлінські технології в діяльності Пенсійного фонду України»

Дата: 28-10-2022, 11:35 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Гостьову лекцію «Інноваційні управлінські технології в діяльності Пенсійного фонду України» для студентів та аспірантів факультету економіки та управління спеціальностей «Менеджмент» та «Публічне управління та адміністрування» провели посадовці Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області.

 

Спікерами заходу, який відбувся у межах Школи лідерів ефективного управління, започаткованої кафедрою менеджменту, публічного управління та персоналу, виступили: начальник управління пенсійного забезпечення Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області Світлана Руцька та начальник управління інформаційних систем та електронних реєстрів Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області Олександр Томчук.

З вітальним словом звернувся декан ФЕУ, доцент Віктор Островерхов, який наголосив: «У юність видається, що пенсійний вік ще дуже далеко, але з роками ми створюємо фундамент свого матеріального забезпечення у майбутньому. Тому, пізнаючи секрети діяльності Пенсійного фонду України, ми вчимося, як уникнути помилок накопичення фінансових ресурсів вже сьогодні».

 

Начальник управління пенсійного забезпечення Світлана Руцька зосередила увагу на проблемних питаннях призначення, перерахунку та виплати пенсій. Її колега, начальник управління інформаційних систем та електронних реєстрів Олександр Томчук провів інтерактивний тренінг з користування електронними сервісами Пенсійного фонду України.

 

Керівник Школи лідерів ефективного управління, професор Григорій Монастирський зазначив, що співпраця із менеджерами організацій різної форми власності дозволяє набути неоціненного практичного досвіду досягнення успіху управлінської діяльності.