» » Перша зустріч із Іллею Новіковим у межах циклу майстер-класів «Орієнтири для себе та бізнесу під час турбулентності»

Перша зустріч із Іллею Новіковим у межах циклу майстер-класів «Орієнтири для себе та бізнесу під час турбулентності»

Дата: 28-10-2022, 16:08 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно у залі електронних ресурсів для викладачів та студентів Західноукраїнського національного університету відбувся перший етап циклу майстер-класів «Орієнтири для себе та бізнесу під час турбулентності» із Іллею Новіковим - керівником проєктів, консультантом, тьютором модуля МВА «Бізнес планування», «Управління змінами», «Управління проєктами організаційного розвитку» Академії  MBA International, спікером конференцій TEDx.

Зустріч проходила у інтерактивній формі та була  підкріплена практичними прикладами та кейсами. Під час проведення майстер-класу здійснювалося активне обговорення рефлексій учасників. Основними тезами спілкування стала низка корисностей для майбутніх фахівців у сфері економіки, управління, маркетингу та підприємництва:

-        розбір та аналіз цілей власника (або власників) бізнесу,

-        аналіз цілей бізнесу та ресурсів (люди, час, гроші),

-        аналіз ролей, які виконує власник-керівник бізнесу. Це все треба робити? Наскільки якісно ролі виконуються? Що і коли робити з урахуванням етапів розвитку компанії,

-        основний алгоритм роботи менеджера. Як оцінити якість виконання алгоритму,

-        що робити коли в компанії функцій більше ніж людей. Як систематизувати зони відповідальності та повноваження між партнерами чи найманими керівниками. Як створити структуру компанії?