» » Зустріч із Євгеном Магдою у межах проєкту «Студії публічної дипломатії 4.0»

Зустріч із Євгеном Магдою у межах проєкту «Студії публічної дипломатії 4.0»

Дата: 2-11-2022, 10:22 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Навчально-науковий інститут міжнародних відносин ім. Б.Д.Гаврилишина запрошує долучитися до проєкту «Студії публічної дипломатії 4.0: експертно про політику, економіку, бізнес, міжкультурні комунікації».

2 листопада 2022 року о 13:00 год будемо говорити про глобальний вимір російсько-української війни і спробуємо з'ясувати місце України на геополітичній шахівниці, «прорахувати та передбачити її гамбіти та ендшпілі».

Гість зустрічі – Євген Магда, директор Інституту світової політики, кандидат політичних наук, доцент Національного технічного університету КПІ імені Ігоря Сікорського, автор книг «Гібридна війна: вижити та перемогти» (2015 р.) та «Ігри відображень: якою Україну бачить світ» (2016 р.), відомий в Україні політичний експерт (у травні-червні 2020 року він посів 7 місце у рейтингу політичних експертів і аналітиків України, його фейсбук-сторінка має більше 20 тисяч підписників). Сфера його інтересів: гібридні війни, енергетична політика Росії, політична реклама та піар, міжнародний імідж та національний брендинг.

Для участі потрібно заповнити реєстраційну форму:

https://forms.gle/Y4R4iVuQaMUhPxteA